kære kunder

Butikken holder lukket fra den  8-3-16 til den 13-3-16, da vi istandsætter butikken, men I er velkommen til at ringe eller maile til mig .

Som noget nyt kan jeg nu også tilbyde at I får ordnet jeres fødder , det vil sige at I får tjekket jeres fødder for hårdhud , et wellness bad til jeres fødder afsluttes med massage af dine fødder, alt dette koster kun 299,00 kr. Husk at bestille tid. 

Husk at få tjekket dine fødder de skal holde til meget , det er vigtig at dit fodtøj har det rigtig hælspring og sidder fast på dine fødder.

Jeg kan også nu tilbyde Solidus fodtøj til damer og herre, de koster fra 1050 kr. til 1400 kr. men skal bestilles hjem, så de passer lige til dine fødder.

Hvis I har problemer med at bestille over webshoppen så skriv en mail hvad det er I ønsker eller hvis I evt. har et spørgsmål er I også velkommen til at skrive en mail til mig og jeg vil besvarer. mailen Adr. er info@bergindlaeg.dk eller wagner@rathgeber.dk

Husk at I skal ringe og bestille tid til tjek af jeres fødder eller indlæg. Hvis jeg ikke tager telefonen, så læg venligst navn og telefon nummer og jeg ringe tilbage.

Med venlig hilsen

Salgsagenturet v/ Jette Wagner

Berg indlæg & Special Artikler

tlf 36786656

tlf 40159666

520222ddb3 o-motion Støtte strømper til sport TvO Børne og unge fodtøj efter mål ( Kan ikke bestilles over shop)

solidus dame (4) Solidus dame model-